Stipendiater NYHET

Arne Aggefors Minnesfond

24 december 1949      - TILL MINNET AV EN SOM VERKLIGEN GJORDE SKILLNAD -                22 april 2013

Stipendiater


Här presenteras de personer/insatser som erhållit någon form av stipendie ur

Arne Aggefors Minnesfond.2013/2014 års stipendiat Hans Karlsson


Arne Aggefors Minnesfond, har till stipendiat för 2013/2014 utsett den person som just nu betyder mest för klubbens identitet, glädje och engagemang.


Han har under snart hela klubbens 44 åriga historia bidragit till att andra som kommer i kontakt med IFK Tumba Handboll, alltid fått med sig något bra, roligt och minnesvärt.


Det finns få som kommer i närheten av det fantastiska denna person år ut och år in ger av sig själv, för att alla de tiotusentals besökare, i synnerhet unga idrottare ska trivas under klubbens vingar.


Arnes Aggefors Minnesfonds förste och den mest självklare stipendiaten är


Hans ”Hasse” Karlsson


Tumba den 30 mars 2014

Arne Aggefors Minnesfond


Läs mer om Hans på följande länkStockholm 2019 04 22


Styrelsen i Arne Aggefors Minnesfond har som stipendiat utsett IFK Tumba Handbollsskola som mottagare av stipendie om SEK 30 000 kronor.


”Att i Arnes anda kunna vara stolt över sin förening är något som successivt upp från unga åldrar och för att IFK Tumba Handboll ska få fler att bli stolta över sin fantastiska klubb ska stipendiet ges barn möjlighet att under en termin få fri träningsavgift i handbollsskolan”.


Arne Aggefors Minnesfond, har till stipendiat för 2015/2016 utsett:

Arne Aggefors Minnesfond, har till stipendiat för 2014/2015 utsett två personer att mottaga Stipendie ur Minnesfonden. Stipendiet är på SEK 5000 per mottagare.Joakim Hildeby

Joakim har under flera år arbetat i klubben och med ungdomar. Joakim har de senaste två åren också ansvarat för klubbens kommunikation för att knyta samman IFK Tumba handbolls devis ”från liten till eliten” genom att oavsett ålder och kön, belysa och i text berätta om fantastiska framgångar för klubbens alla lag.


Mikael Frend

Mikael har varit ledare i IFK Tumba Handboll under många år. Arbetet runt flera lag har krävt åtskilliga timmar i hallarna runt om i landet. Han har också trots sina söners nya klubbadresser fortsatt att för klubbens bästa skapa en trygghet och kontinuitet genom att finnas till hands när klubben behöver det.Läs Jocke Hildebys tack här
Stockholm den 29 mars 2015


-------------

-------------------Arne Aggefors Insamlingsstiftelse c/o Hallgren - Korpvägen 12 - 147 43 Tumba - kontakt@arnesminne.se